• Haberler
  • Sağlık
  • Sağlıkçıların şikâyetleri artıyor, bakanlık bu durumda sessiz kalıyor

Sağlıkçıların şikâyetleri artıyor, bakanlık bu durumda sessiz kalıyor

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde sağlıkçılara dağıtılan kapalı suların içinde yabancı maddeler tespit edildi. Urla Devlet Hastanesi'ndeki...

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde sağlıkçılara dağıtılan kapalı suların içinde yabancı maddeler tespit edildi. Urla Devlet Hastanesi’ndeki yemeklerden kurt çıktı. Sendikalar mafyalaşan yemek firmalarına dikkat çekti.

Haber

YEMEKLERİN İÇİNDEN NE ÇIKTI?

Son olarak yemeklerin içinden kıl,böcek ve yabancı maddeler çıkması yaşanan krizi derinleştirdi.

İzmir’deki Urla Devlet Hastanesi’nde de geçen hafta yoğun bakım servisinde tedavi gören 80 yaşındaki diyabet hastasına kahvaltıda çikolata, çok az miktar peynir ve zeytin verilmesi tepki çekti. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde ise sağlıkçılara verilen 200 mililitrelik kapalı suların içinde yabancı maddeler  tespit edildiği öne sürüldü.

KUBİLAY YALÇINKAYA’DAN TEPKİ

SES Başkanı Kubilay Yalçınkaya, “Aslında yemeklerimizi, yemek yeme alanlarımızdan yemeğin sunum tarzına kadar bir bütün olarak emeğimize verilen değeri ve bize biçilen statünün dayatması olarak da görmek gerekiyor. Köpük tabaklar, plastik çatallar günde sadece 300 yada 500 mililitre su hakkı; ortaçağ işletmelerinde kölelere layık görülen ya da en ilkel hapishanelerde insan haklarının yok sayıldığı ortamlarda gördüğümüz fotoğraf” diyerek tepkisini belirtti.

Haber

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme