• Haberler
  • Rüya gibi bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler

Rüya gibi bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler

Ödemiş Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Turgut Usluca ve eşi Nilgün Usluca ile Ödemiş Ticaret...

Ödemiş Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Turgut Usluca ve eşi Nilgün Usluca ile Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Turan ve eşi Nermin Turan, Saray Garden Palmiye Düğün Salonu’nda kalabalık bir davetli topluluğunun da katılımıyla çocukları Begüm ile Burak’ın hayatlarını birleştirmelerinin mutluluğunu yaşadılar.

Salona İzmir Rumeli Brass Bandosu eşliğinde alkışlar içinde giren Begüm ve Burak çiftinin nikahını Ödemiş Belediyesi Nikah Memuru Ali Kutlu kıyarken Nurdan Baydar, Asena Gürsu, Mustafa Erdal ve Gökhan Özkan da nikah şahitliklerini üstlendiler. Grup Nirvana’nın çaldığı parçayla gecenin ilk dansını gerçekleştiren genç çift, daha sonra hareketli ve coşkulu parçalar eşliğinde düğünün  tadını doyasıya çıkardılar. Damat Burak Turan, zeybek oyununun en güzel örneklerini sergiledi.

Ödemiş Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Turgut Usluca, “Her insanın istediği şeylerden birisi de evlatlarının mürüvvetini görmesidir. Tüm yakınlarımızın katılımlarıyla mutlu ve huzurlu bir düğünün coşkusunu ve sevincini yaşadık. Allah, herkese böyle mutluluklar nasip etsin” dileğinde bulundu.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme