• Haberler
  • Spor
  • Real Madrid, Arda Güler için rekor bonservis ödeyecek

Real Madrid, Arda Güler için rekor bonservis ödeyecek

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, genç futbolcu Arda Güler'in yeni sezon için takımda kalmayacağını açıkladı. Koç,...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, genç futbolcu Arda Güler’in yeni sezon için takımda kalmayacağını açıkladı. Koç, Samandıra’daki Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal için yapılan imza töreninde Arda Güler’in geleceğiyle ilgili soruları yanıtladı.

Transfer netleştikten sonra detayları tüm Türkiye’ye anlatmayı borç bildiğini söyleyen Ali Koç, Arda transferini açıklamış oldu.

18 yaşındaki milli yıldızın Türk futbolunun en yüksek maliyetli transferi olacağı gözüküyor. Perşembe günü sağlık kontrolleri için Real Madrid kulübüne gitmesi beklenen Arda Güler’in aynı gün resmi imzayı da atması bekleniyor.

Anlaşmanın sızdırılan detaylarına göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez’i daha fazla ödeme yapması için ikna eden Arda Güler rakamı 20 milyon Euro’ya yükseltirken 10 milyon Euro da bonus maddesi ekletti.

Son rakamlarla birlikte sarı lacivertli kulübün kasasına yaklaşık 30 milyon Euro gireceği ve Fenerbahçe’nin bir sonraki satıştan da yüzde 20 pay alacağı ifade edildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme