• Haberler
  • Rakipleri içerideyken Efe gurbette terleyecek

Rakipleri içerideyken Efe gurbette terleyecek

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda geride bıraktığımız haftanın en karlı takımlarından birisi olan Ödemişspor, artık telafisi...

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda geride bıraktığımız haftanın en karlı takımlarından birisi olan Ödemişspor, artık telafisi olmayan bir döneme girerken yarın ve pazar günü yapılacak maçlarda ise en az avantaja sahip takım olarak görünüyor. Puan durumunda kırmızı lacivertlilerin önünde yer alan dört takımın tamamı, haftayı saha ve seyircisi önünde geçirirken Efe’nin hemen altında yer alan Çeşme Belediyespor ise grubun averaj takımı Selçuk Çamlıkspor ile rakip sahada karşı karşıya gelecek.

 

Telafi peşindeler

 

Grubun zirvesinde yer alan ve iç sahada sadece tek bir yenilgisi bulunan Halilbeylispor, Ödemişspor mağlubiyetinin telafisini Şirinyerspor önünde telafi etmeye çalışacak. İç sahada 30 Kasım’dan beri bileği bükülmeyen ve altı maçlık galibiyet serisi, Bayındırspor deplasmanında elde ettiği 2-2’lik beraberlik ile son bulan Alaçatıspor ise küme düşme hattındaki Güzelbahçe Belediyespor’u devirerek liderlik iddiasını sürdürme peşinde olacak.

 

İçeride kaybetmiyor

 

Üçüncü sıradaki Bayındırspor’un iç sahada tulum çıkarma serisi de rakibi Alaçatıspor’un peş peşe galibiyetleri gibi geçen haftadaki maç ile noktalanırken sarı kırmızılılar, ilk yarıda hükmen 3-0 ile geçtiği Özçamdibispor müsabakası ile seyircisine tekrar üç puan hediye etmeyi hedefliyor. Üç maçlık bir ev sahipliği döneminde giren ve bu zincirin ilk halkası olan Özçamdibispor karşılaşmasını tek golle kazanan Balçova Belediyespor da serinin ikinci mücadelesinde Torbalı Çaybaşıspor karşısında ter dökecek. Balçova temsilcisi, önümüzdeki hafta ise Selçuk Çamlıkspor’u konuk edecek.

 

Üç puandan daha fazlası

 

Üç haftadır galibiyete hasret kalan Çeşme Belediyespor ise soluğu Selçuk Çamlıkspor deplasmanında alacak ve bir iş kazası yaşamaması halinde hanesine üç puan daha yazdıracak. İşte tüm bu şartlar nedeniyle Ödemişspor’un pazar günü saat 16.00’da başlayacak haftanın kapanış maçında Narlıdere Belediyespor’u rakip sahada devirmesi, çok şey ifade ediyor. Rakip sahalarda son mağlubiyetini 2.5 ay önce alan Efe, ateş hattından kurtulmak isteyen rakibini yenerek iddiasını kalan beş haftaya taşımak niyetinde.

 

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme