• Haberler
  • Rakip ağlara gol ‘Akın’ı

Rakip ağlara gol ‘Akın’ı

Son dört maçını da kazanarak Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda sezonu ilk üç sırada bitirme yolunda...

Son dört maçını da kazanarak Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda sezonu ilk üç sırada bitirme yolunda bir hayli mesafe kat eden Ödemişspor’da başarının mimarlarından birisi ise tecrübeli forvet Akın Aktaş oldu. Sezonun ilk yarısında gol yollarında sıkıntı çeken kırmızı lacivertliler, dört maçlık galibiyet serisi öncesi oynadığı altı maçta rakip filelere sadece dört gol bırakabilirken son dört müsabakada ise en az iki gollü galibiyetler elde etti. Efe, bu periyotta toplam dokuz gol attı ve bunların beşi yani yarısından fazlası ise Akın’dan geldi.

Önce kritik Bayındırspor derbisinde iki gol birden atarak takımına galibiyeti getiren deneyimli santrafor, daha sonra ise Selçuk Çamlıkspor, Güzelbahçe Belediyespor ve Halilbeylispor müsabakalarında da rakip fileleri birer kez sarsma başarısını gösterdi. 31 yaşındaki futbolcu, kalan altı maçta da takımının play off yolundaki en mühim kozlarından biri olacak. 

Önemli takımlarda oynadı

Son olarak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bigadiç Belediyespor forması giyen Akın, kariyerine Akhisarspor altyapısında başladı. Daha sonra sırasıyla Beyoba Belediyespor, Manisaspor, Zeytinburnu, Ayvalıkgücü Belediyespor, Bergama Belediyespor, Foça Belediyespor, Adapazarıspor, Bartınspor, Ünyespor, Bodrumspor, İzmirspor, Bornova Yeşilovaspor, Arnavutköy Belediyespor, Kepez Belediyespor, Erdem Gençlikspor, Çiğli Belediyespor ve Bucak Belediye Oğuzhanspor’da forma giyen forvet oyuncusu, bu sezonun başında ise Balıkesir temilcisi Bigadiç Belediyespor’da çıktığı 11 maçta iki gol kaydetti.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme