• Haberler
  • Radyo Remix'in gecesinde renkli görüntüler

Radyo Remix'in gecesinde renkli görüntüler

24 yıldan bu yana kesintisiz bir şekilde Ödemiş ve çevresine yayın yapan Radyo Remix, önceki akşam...

24 yıldan bu yana kesintisiz bir şekilde Ödemiş ve çevresine yayın yapan Radyo Remix, önceki akşam Gölland Tesisleri’nde yeni yaşını kalabalık ve seçkin bir topluluğun katılımıyla kutladı. Kutlamalar, yoğun yağmura rağmen oldukça coşkulu gerçekleşti. Geceye destek sağlayan sponsorlara özel radyo hediyesi verilip plaket takdimi gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen yemekli organizasyona eşi Nevin Badem ile birlikte katılan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Ödemiş’imize dile kolay 24 yıldan beri radyoculuk hizmeti veren Radyo Remix’in ilçemizde çok önemli bir görevi üstlendiğini düşünüyorum. Kendilerine huzurlarınızda bir kez daha tebriklerimi iletiyor ve nice uzun yıllar temenni ediyorum” dedi.

“İşini en iyi yapanlar, bu frekansta olacak”

Radyo Remix Genel Yayın Yönetmeni Rasih Bozulu, “Dile kolay, tam 24 yıldır bizi dinlediniz. Gülenlere, ağlayanlara, somurtanlara, sevgililere, gönlü güzellere, yüreği kocamanlara, emekçilere, alın terini katık yapanlara, ayrılanlara, terk edenlere, bakkala, manava, pazarcıya şarkılar çaldık biz. Bugüne kadar bağımsız, dürüst ve güvenilir habercilik anlayışımızla, seçkin programcılarımızla, yayın ilkelerimizle ve teknolojik donanımımızla Küçük Menderes’in en çok dinlenen radyosu olduk.
Bundan sonra da sizinle, sizin için, daha kaliteli yayınlar için işini en iyi yapanlar bu frekansta olacak. Bizden desteklerini esirgemeyen tüm firmalarımıza, baş tacımız dinleyicilerimize, bugüne kadar emeği geçen adını sayamadığım tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, yeni yaşımızı kutlarız.

Bizi yalnız bırakmadığımız için siz değerli dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu geceye sponsor olarak destek veren firmalarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Radyo Remix ailesi olarak yıllardır siz değerli dinleyicilerimize hizmet vermekten son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“Büyük mutluluk veriyor”

Uzun yıllardan beri Radyo Remix aracılığıyla dinleyicileriyle buluşan gazetemizin yazarlarından Sevcan Çiftçi Şad ise, “Radyo Remix’te çok severek çalışıyorum. Yayıncılık hayatında bizi mutlu eden en güzel şeylerden biri de dinleyicilerimizle kaynaşıp güzel diyaloglar kurmamız. Bu, bize büyük mutluluk ve haz veriyor” ifadelerini kullandı.

Ödemiş’ten yetişen başarılı sanatçı Nergiz Tozar’ın şarkılarıyla renk kattığı gecede tango gösterisi ve Rasih Bozulu ile Nergiz Tozar’ın birlikte söyledikleri özel besteli şarkı büyük alkış aldı. 

Geceye katılanlardan Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Hülya Çavuş, “Birbirinden değerli konuklarla 24. Yılını kutlama mutluluğuna erişmiş olan Radyo Remix’i odam adına kutluyorum. Tüm çalışanlarıyla birlikte nice yıllar boyunca hizmet vermesini diliyorum” dedi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme