Projeler için destek istediler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Bergama...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u makamında ziyaret etti. Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen ihtisas tarım organize sanayi bölgeleri hakkında bilgiler veren başkanların Bakan Muş’la buluşmasında Bayındır Çiçekçilik OSB ile Bergama Hayvancılık ve Süt Ürünleri OSB konuları vardı. İzmir’deki çalışmaların değerlendirildiği toplantıda başkanlar, bakanlığın kentteki projeleri için destek istedi.

Ulaştırma için de ziyaret

Daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ettiler.

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen yapılan ziyareti değerlendirerek, “Bakanlığımızın İzmir’imizdeki çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın bakanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Buluşmaya katılan arkadaşlarımız ve belediye başkanlarımız, kendi görev alanıyla ilgili olarak çeşitli çalışmalarını gündeme getirdiler” dedi.

Onur Karagöz

Bakmadan Geçme