Özkan’dan fıkralı yanıt

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu'nun haberine göre CHP Konak İlçe Kongresi, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kongrede...

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre; CHP Konak İlçe Kongresi, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede dikkat çeken açıklamalarda bulunan, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan  ‘Türkiye’nin bugünkü durumu nedir?’ sorusuna esprili bir cevap verdi. Özkan aynı zamanda “takmıyorum AK Parti ülkeyi değersizlik, çaresizlik sarmalına sürüklemek istiyor. Ama biz bunlara aşacak güce sahibiz. Biz 25 milyon insanın oyunu alarak ilerleme kaydettik.” dedi.

25 milyon insanın oyunu alarak ilerleme kaydettik

25 milyon oy alındığını dile getiren Özkan, “1 milyon 400 bin eksik kaldı. Mücadele bu salondaki herkesin damalarındaki ateşin adıdır. Ben önümüzdeki dönem mücadelemizi zaferle taçlandıracağımıza eminim. Eksiklerimiz ve kusurlarımız vardır. Bunu elbette konuşuruz. Birbirimizin eksiğini tamamlayarak bu yolculukta çok büyük hedeflere ulaşacağız. ‘Türkiye’nin bugünkü durumu nedir?’ sorusuna bir fıkra ile cevap vermek istiyorum. Temel doktor olarak Trabzon’a tayini çıkmış. Doktorlukta ilk teşhis çok önemliymiş. İlk teşhis doğru çıkarsa sonra çok iyi olurmuş. Temel heyecanlanmış, hasta olan Dursun amcanın evine gitmiş. Sormuş neyin var ‘ishalim’ demiş. Temel çok sevinmiş, hemen teşhisi koymuş. İlaç yazacak ama adı aklına gelmemiş. Aklına gelen ilk ilacı reçeteye yazmış, sakinleştirici bir ilaç. Temel, kahveye gitmiş. ‘Nasılsın Dursun amca?’ demiş. Dursun amca da ‘Valla Temel, belime kadar pislik içindeyim ama bunu kafama hiç takmıyorum’ AK Parti ülkeyi değersizlik, çaresizlik sarmalına sürüklemek istiyor. Ama biz bunlara aşacak güce sahibiz. Biz 25 milyon insanın oyunu alarak ilerleme kaydettik” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme