• Haberler
  • Özel tarihte coşkulu düğün

Özel tarihte coşkulu düğün

Ödemiş'te Kültür Garden Düğün Salonu'nda gerçekleşen kına ve düğün merasiminde ilçenin tanınmış ailelerinden Deliorman ailesinin kızları...

Ödemiş’te Kültür Garden Düğün Salonu’nda gerçekleşen kına ve düğün merasiminde ilçenin tanınmış ailelerinden Deliorman ailesinin kızları Merve ile Iğdır’dan gelen Öztürk ailesinin oğlu Ahmet, dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadılar. Düğünden bir gün önce kına gecesi gerçekleşti. Ödemiş’in iddialı ve başarılı kurumlarından Hennalife Organizasyon’un sahibi Sercan Yurdaşan’ın genç çift için özel olarak hazırladığı kına gecesi sahnesi ve özel aksesuarları, davetlilerden büyük bir ilgi gördü.

07.07.2017 tarihini seçen Iğdır’daki bir okulun müdür yardımcısı olan Ahmet Öztürk ile ana sınıfı öğretmeni Merve Deliorman’ın nikahlarını Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem kıydı. Badem, “Bu özel gecede uzun yıllardan beri yol arkadaşlığı yaptığımız sevgili AK Parti Ödemiş Kadın Kolları eski başkanı Tülay Deliorman’ın değerli kızı Merve ile Iğdır’dan gelerek Ödemiş’teki kızımız ile hayatını birleştirecek olan Ahmet’e ömür boyu mutluluklar temenni ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üç çocuk sözünü bir kez daha hatırlatmak istiyorum” dedi.

İlk olarak canlı orkestra eşliğinde dansa çıkan genç çift, daha sonra hareketli parçalarla coştular. Nikah merasimi, takı merasimi ve pasta merasiminin yanı sıra Kerimoğlu oyununu büyük bir ustalıkla oynayan gelin ve damat, davetlilerden bol alkış aldılar.

AK Parti Ödemiş Kadın Kolları eski başkanı Tülay Deliorman, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm yakınlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme