• Haberler
  • Özel öğrenciler zumba ile coştu

Özel öğrenciler zumba ile coştu

Engelliler Haftası nedeniyle Ödemiş Belediyesi Kent Konseyi, Kültürpark'ta zumba etkinliği düzenledi. İzmir'den gelen 24 spor eğitmeninden...

Engelliler Haftası nedeniyle Ödemiş Belediyesi Kent Konseyi, Kültürpark’ta zumba etkinliği düzenledi. İzmir’den gelen 24 spor eğitmeninden oluşan zumba ekibiyle özel öğrenciler coştukça coştular. Müzik eşliğinde zumba oynayan ekibin oyunlarını özel çocuklarla birlikte veliler, Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Funda Yoldaş da katılınca alan bir anda renklendi.

Özel öğrencilerle yakından ilgilenen ve onlarla birçok fotoğraf çektiren Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, “Bu hafta, bilindiği üzere Engelliler Haftası. Onların toplumun bir parçası olduğunu her fırsatta kendilerine hatırlatmak için elimizden gelen çabayı göstermeye devam ediyoruz. Bugün de İzmir’den gelen zumba ekibiyle birlikte kendilerine özel bir gün yaşatarak sevindirdik” dedi.

Zumba grubu adına konuşan eğitmenlerden Pelin Çevik, ”Ödemiş Belediyesi’nin daveti üzerine 24 kişilik bir zumba ekibiyle buraya geldik. Arkadaşlarımızın hepsi, çeşitli okullarda eğitmenlik yapmaktadırlar. Oyunlarımıza özel çocuklar da iştirak ederek eğlencenin doruğuna çıktılar. Bu bir gönül işi, hepimiz gönüllü olarak Ödemiş’e geldik. Özel çocuklarımızı zumba ile coşturduk, bu bakımdan mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Funda Yoldaş, “Özel öğrencilerimizin sosyalleşmesi amacıyla Engelliler Haftası’nda bu etkinliği düzenledik. Çok keyifli bir etkinlik oldu. İlerleyen zamanlarda Ödemiş Kent Konseyi, daha değişik etkinliklerle de ismini duyuracaktır” şeklinde konuştu.

Haber: Turgay KONURALP

 

Bakmadan Geçme