• Haberler
  • Gündem
  • Özel Eğitim Konfederasyonu Genel Başkanı Kılıç, Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek ile görüştü

Özel Eğitim Konfederasyonu Genel Başkanı Kılıç, Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek ile görüştü

Özel Eğitim Konfederasyonu Genel Başkanı Yunus Kılıç, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'i görüşme etti....

Özel Eğitim Konfederasyonu Genel Başkanı Yunus Kılıç, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’i görüşme etti. Ziyarette, hususi yetişek alanındaki icraat ve teşrikimesai olanakları ele alındı.

Özel Eğitim Konfederasyonu Genel Başkanı Yunus Kılıç, yanı sıra Özel Eğitim Konfederasyonu Ağrı İl Başkanı Fecri Alparslan ve Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç ile baş başa Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’i makamında görüşme etti.

Ziyarette mütekellim Kılıç, hususi yetişek dalında icra ettikleri icraat üzerine bilim verdi. Özel yetişek müesseselerinin standardını bırakmak ve öğrencilerin başarısını arttırmak düşüncesince türlü planlar yürüttüklerini tamlayan Kılıç, “Özel yetişek konfederasyonu namına ülkemizin herhangi borda bordaya durumunda çalışkanlık gösteriyoruz. Amacımız, hususi yetişek dalında gerekseme mahsus hizmetleri arz etmek ve bu bölgede etkin gurur ve bireyleri borda bordaya araya getirmektir. Bu kapsamda, il ulusal yetişek müdürlükleriyle teşrikimesai ortamında olmaya dikkat gösteriyoruz.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hususi yetişek konfederasyonunun çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi. Özel yetişek müesseselerinin ehemmiyetli borda bordaya fariza üstlendiğini vurgulayan Kökrek, “Özel yetişek kurumları, ulusal eğitimin borda bordaya parçasıdır. Bu kurumlar, başta ferdî farklılıklara erbap öğrencilerin eğitimine ulama sağlamaktadır. Bu nedenle, hususi yetişek müesseselerinin standardını bırakmak ve murakabe etmek bizim düşüncesince önemlidir. Özel yetişek konfederasyonunun bu mevzuda meydana getirdiği emekleri destekliyoruz.” diyerek konuştu.

Ziyaretin böylece Kılıç, Kökrek’e Türk Bayrağı tablosu armağan etti. Kökrek de Kılıç ve beraberindeki heyete teşekkürname ederek başarılar diledi.

Ziyaret, anı fotoğrafı çekilmesinin peşi sıra sona erdi.

Haber

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme