• Haberler
  • Özel anaokulundan atölye çalışması

Özel anaokulundan atölye çalışması

Cumartesi günü Özel Dünya Anaokulu’nun minikleri ve öğretmenleri tarafından Ödemiş Öğretmenevi’nde ‘Dünya Anaokulu Atölyesi’ adlı bir...

Cumartesi günü Özel Dünya Anaokulu’nun minikleri ve öğretmenleri tarafından Ödemiş Öğretmenevi’nde ‘Dünya Anaokulu Atölyesi’ adlı bir etkinlik düzenlendi. Ödemiş Öğretmenevi’nde düzenlenen etkinliğe Özel Dünya Anaokulu Müdürü Gülnaz Yeşiltepe, anaokulu öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.

Müdür Yeşiltepe, şunları söyledi: “Etkinliğimizdeki amacımız, eğitimde kullandığımız iyi uygulamaların paylaşımını yaparak hem kendi öğrencilerimize hem de diğer miniklere farklı bir gün yaşatmak. Çalışmalarımız, altı farklı köşede yürütülüyor. Bunlar; Mind-lab, robotik kodlama, boyama, İngilizce, origami ve Elpa Kırtasiye sponsorluğunda yürüttüğümüz çanta boyama. Bu etkinlikte çocuklar, okulumuzda yürütmekte olduğumuz yenilikçi eğitim ve öğretim faaliyetlerini deneme imkanı buluyorlar. Etkinliğimiz, bugün (cumartesi) saat 10.00’da başladı ve saat 16.00’ya kadar devam etti. Bu tarz etkinliklerimiz, yıl boyunca sürecek. Etkinliklerimiz hakkında bilgi almak isteyenler, okulumuzun sosyal medya hesaplarını takip edebilirler.”

Ece Köseoğlu

Bakmadan Geçme