Oy yoksa, hizmet yok!

AK Partili Avukat Özgür Hızal’dan, Büyükşehir belediyesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüksek oy çıkaran sandıkların bulunduğu köylerdeki muhtarları...

AK Partili Avukat Özgür Hızal’dan, Büyükşehir belediyesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüksek oy çıkaran sandıkların bulunduğu köylerdeki muhtarları tehtit ettiği iddiası geldi.

‘’ Şantaj ve montaj siyasetini propagandasının baş aktörü yapan CHP, İzmir’de muhtarlarımızı tehdit etmeye başladı’’
‘’Sandıklardan tekrar Recep Tayyip Erdoğan çıkarsa o köylere destek vermeyeceklermiş’’
‘’ Yokluğunuz, İzmir için sadece faydadır. Varlığınız ise zaten engeldir.’’

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Belediye yetkililerince, sandıklardan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüksek oy çıkan köylerin muhtarlarını arayıp hizmet tehdidinde bulunduğunu söyledi. ‘’Şantaj ve montaj siyasetini propagandasının baş aktörü yapan CHP, İzmir’de muhtarlarımızı tehdit etmeye başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri İzmirimizin köylerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çıkan teveccühü kabul edemedi. Sandıklardan tekrar Recep Tayyip Erdoğan çıkarsa o köylere destek vermeyeceklermiş.’’ sözleri ile İzmir Büyükşehir Belediyesini itham etti. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, İzmir Büyükşehir belediyesi yetkililerinin, tehdit ettikleri muhtarlara 28 Mayıs’ta da aynı sonuç çıktığı takdirde o köylere destek vermeyeceklerini söylediklerini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi, ikinci turda gösterdiği savrulgan, tehditkar ve anti demokratik siyaseti İzmir'de çok farklı bir boyuta taşıyor.

Şantaj ve montaj siyasetini propagandasının baş aktörü yapan CHP, İzmir'de muhtarlarımızı tehdit etmeye başladı.

— Av. Özgür HIZAL (@ozgurhizal35) May 24, 2023

Merkez Medya

Bakmadan Geçme