Övgüyü hak ediyorlar

Kaloğlu, futbolcularıyla gurur duyduğunu ifade ederken 'Bu çocuklar tam manasıyla hazır olmadan takır takır oynuyor, ruhlarını...

Kaloğlu, futbolcularıyla gurur duyduğunu ifade ederken “Bu çocuklar tam manasıyla hazır olmadan takır takır oynuyor, ruhlarını ortaya koyup mücadele ediyorlar. Hepsiyle gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Spor Toto 1. Lig’de ilk iki haftayı puansız kapatan ancak genç ağırlıklı kadrosunun mücadelesiyle alkış alan Altay’da teknik direktör Sinan Kaloğlu önemli açıklamalarda bulundu. Transfer yasağı olan ve altyapıdan takviyelerle kurulan kadronun sahaya yansıttıklarından memnun olduğunu dile getiren Kaloğlu, “Bu çocuklar tam manasıyla hazır olmadan takır takır oynuyor, ruhlarını ortaya koyup mücadele ediyorlar ve övgüyü hak ediyorlar. Hepsiyle gurur duyuyorum” diye konuştu.
Zor rakiplerle oynadık
Geride kalan iki haftada ligin en iyi takımlarıyla karşılaştıklarını ve özellikle Pendikspor maçında çok önemli işler yaptıklarını belirten Kaloğlu, “Pendik maçındaki performansımızla 19 takım içinde en çok top kapan ve 120 km ile en çok koşan takım olduk. Ofansta organize olamadığımız için gol bulamadık ancak yakaladığımız 2-3 pozisyonu gole çevirebilsek farklı şeyler konuşacaktık” dedi.
4-5 haftaya ihtiyacımız var
Kaloğlu, Naderi, Paixao, Özgür gibi isimlerin antrenman eksiği nedeniyle henüz hazır durumda olmadığını ifade ederken, “Bir adamımız sakatlansa yerine koyacak adam bulmakta zorlanıyoruz. Sağ bekten forvet, sol bekten sol açık yaratmaya çalışıyoruz ” diye konuştu.
Haber Merkezi

Bakmadan Geçme