• Haberler
  • Ovacık Yaylası festivale hazır

Ovacık Yaylası festivale hazır

Ödemiş'te bulunan Ovacık Yaylası'nda gerçekleştirilecek olan Geleneksel 3. Barbunya ve Yörük Türkmen Şenliği, 12 Ağustos Pazar...

Ödemiş’te bulunan Ovacık Yaylası’nda gerçekleştirilecek olan Geleneksel 3. Barbunya ve Yörük Türkmen Şenliği, 12 Ağustos Pazar günü yapılacak.

Organizasyonu düzenleyen Bıçakçı Yörükleri Yardımlaşma Derneği’nin tertip komitesinde yer alan Hüseyin Göktepe, festivalde renkli görüntüler yaşanacağını dile getirerek,“Bıçakçı halkının desteği ve bunun yanında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ödemiş Belediyesi’nin de katkılarıyla 3. Barbunya Festivali ve Yörük Türkmen Şenliği etkinliğimizi gerçekleştirmek için son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Sayın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ve Sayın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu da festivalimize gelme sözü verdiler. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da sanatçıların katılımları ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelecek konuklarımızla güzel bir festival olmasını bekliyoruz. Amacımız, burada yetişen meşhur barbunyamızı festivalle bir kez daha tanıtmak olacak” dedi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme