• Haberler
  • Gündem
  • Orhan Kotluk, Şehit Polis Fethi Sekin’in Anısına Bisikletle Yola Çıktı

Orhan Kotluk, Şehit Polis Fethi Sekin’in Anısına Bisikletle Yola Çıktı

Kotluk, bisiklet yolculuğu öncesinde İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Mutlu Tosun ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı...

Kotluk, bisiklet yolculuğu öncesinde İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Mutlu Tosun ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur ile kahraman polis memuru Fethi Sekin’in İzmir Adliyesi’ndeki heykeli önünde buluştu. Oktay Tabur, Orhan Kotluk’a burada Elazığ’a götürmesi için Türk bayrağını teslim etti.

Kotluk, gazetecilere yaptığı açıklamada daha önce de şehitlerin anısını yaşatmak amacıyla bisiklet turları düzenlediğini belirtti. Bu kez Fethi Sekin için Elazığ’ın Baskil ilçesine kadar pedal çevireceğini ve bayrağı buradaki İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine ulaştıracağını ifade eden Kotluk, kendisine destek veren Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Mutlu Tosun ve Oktay Tabur’a teşekkür etti. Başsavcı Tosun da şehit Sekin’in hatırasını her zaman canlı tuttuklarını ve kalplerinde yaşattıklarını söyledi. Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur ise Sekin ve tüm şehitlerin kıymetli olduğunu vurgulayarak, yola çıkan Kotluk’a başarılar diledi.

Kotluk, adliye binası önünden konvoy eşliğinde ayrıldı.

Bakmadan Geçme