Önce bebeğini vurdu, sonra intihar etti

ABD New York’ta ünlü bir kanser doktoru olan Krystal Cascetta (40), evinde ölü bulundu. Polis yetkililerine...

ABD New York’ta ünlü bir kanser doktoru olan Krystal Cascetta (40), evinde ölü bulundu. Polis yetkililerine göre, Cascetta önce bebeğini vurarak öldürdü ardından intihar etti. Olay, polis tarafından cinayet ve intihar olarak nitelendirildi.

Cascetta’nın evinde gerçekleşen olay, halk arasında büyük şaşkınlık yarattı. Ünlü onkologun ani ve şok edici ölümüyle sarsılan sevenleri detayları öğrenmek için uğraşıyor. Öte yandan Polis memurları, “Ceza Soruşturma Bürosu (BCI) Somers kasabasında bir cinayet/intihar olayını soruşturmasını yürütmektedir” açıklaması yaptı. Olayın detayları hakkında belirsizlik sürüyor.

Krystal Cascetta, Amerikan Klinik Onkoloji Derneği ve Amerikan Hematoloji Derneği üyesi olarak tanınıyordu ve özellikle göğüs kanseri alanında uzman bir hematolog ve tıbbi onkologdu. 2019 yılında evlenen Cascetta çiftinin düğünü o dönem magazin basınının ilgi odağı olmuştu.

Yaşanan durumun sebebi belirsizliğini korurken Cascetta’nın eşi Tim Talty (37), olay sonrası gazetecilere “Bize biraz zaman verir misiniz?” diyerek konu hakkında sessizliğini korumayı tercih etti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme