• Haberler
  • ÖGEDER'den sanat çalışması

ÖGEDER'den sanat çalışması

Ödemiş Gençlik Hizmetleri Spor Derneği (ÖGEDER), faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. ÖGEDER Yönetim Kurulu Başkanı Melis...

Ödemiş Gençlik Hizmetleri Spor Derneği (ÖGEDER), faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. ÖGEDER Yönetim Kurulu Başkanı Melis Eriş’in önderliğinde düzenlenen workshop (atölye çalışması), dün Ödemiş İlçe Spor Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Çalışmanın yaklaşık üç saat süreceğinin de altını çizen Başkan Eriş, “Bugünkü etkinliğimizde kadınlarımızla beraber ahşap boyama gerçekleştireceğiz. ‘Banuca Sanat’ olarak tanıdığımız ve daha önce düzenlediğimiz bir etkinlikte de bir araya geldiğimiz Banu Hanım, bugün de bizi yalnız bırakmadı. Banu Hanım, Gaziantep’te yaptırdığı ahşap tepsiler üzerinde bize beş farklı teknik gösterecek. Dernek olarak amacımız, hem Ödemiş İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne katılımı arttırmak hem de ebeveynlerin de çeşitli projelerle üretimde daha aktif olmalarını sağlamak.

Aynı zamanda halen devam eden basketbol kursumuz ve resim kursumuzla da çocuklarımızın yeteneklerini geliştirmesini sağlamaya devam ediyoruz. Buradan da müjdesini verelim. Gelecek dönemde tiyatro ve drama etkinliklerimiz başlayacak. Bu konuda okullara da duyurular yapacağız. İnşallah Ödemiş’te çocuklarımızı tiyatroyla buluşturacağız. ÖGEDER olarak hem ebeveynlere hem çocuklara katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Eğitimi veren Banu Gürocak ise şunları söyledi: “Karşıyaka’dan Ödemiş’e bu etkinlik için geldim. Türkiye’nin en aktif atölyelerinden olan Banuca Dekoratif Boyama ve Sanat Atölyesi’nin sahibiyim. Bu atölyede kadınlarımızla bir araya geliyoruz. Onlarla güzel projeler ortaya çıkarıyoruz. Teknikler öğretiyoruz. Buraya Melis Hanım’ın ricası üzerine geldim. Bugün tepsilerimizin üzerinde bulunan camlara ayna görüntüsü vermek adına çalışacağız.”

Ece Köseoğlu

Bakmadan Geçme