• Haberler
  • Ödemiş’teki mahallelerin toplanma alanları

Ödemiş’teki mahallelerin toplanma alanları

Ödemiş Belediyesi tarafından deprem ve afet anlarında toplanma alanları paylaşıldı. Buna göre Akıncılar ile Umurbey mahalleleri...

Ödemiş Belediyesi tarafından deprem ve afet anlarında toplanma alanları paylaşıldı. Buna göre Akıncılar ile Umurbey mahalleleri için Tayyare Parkı seçilirken yeni yerleşim yerine geçecek olan Derebebekler ile Dereuzunyer mahalleri için ortak alan belirlendi. Diğer mahallelerin tamamında ise ayrı noktalar tespit edildi.

Ödemiş ilçe merkezinde Akıncılar ve Umurbey mahalleleri için Tayyare Parkı, Anafartalar Mahallesi Sağlık Caddesi’ndeki park, Atatürk Mahallesi Ulus Meydanı, Bengisu Mahallesi Havuzlu Park, Cumhuriyet Mahallesi Karşıyaka Caddesi’ndeki park, Emmioğlu Mahallesi Şeref Usta Caddesi’ndeki belediye hizmet alanı, Hürriyet Mahallesi Menderes Caddesi’ndek  park, İnönü Mahallesi Sefa Otoparkı, Kuvvetli Mahallesi 416 Sokak’taki belediye hizmet alanı, Meşrutiyet Mahallesi Ordu Caddesi’ndeki okul bahçesi, Mimar Sinan Mahallesi Kırnapçı Parkı, Süleyman Demirel Mahallesi Şehit İsmail Hakkı Bulur Sokak’taki park, Türkmen Mahallesi Dikmen Caddesi’ndeki park, Üç Eylül Mahallesi 4 Nolu Sağlık Ocağı karşısındaki park ve Zafer Mahallesi Şehit Şükrü Uzun Sokak’taki park olarak belirlendi.

Genellikle spor alanları

Eski beldelerde ise şu alanlarda toplanılacak: Bademli’de Yeni Kahve Sokak’taki yeşil alan ile Pazar Yeri Sokak’taki spor alanı, Birgi’de Atatürk Meydanı ile otopark ve garajın bulunduğu belediye hizmet alanı, Bozdağ’da Üçler Sokak’taki park, Çaylı’da Ulus Meydanı, Gölcük’te Zeytinlik Spor Alanı ile Gölcük Yaylası Park-Çocuk Bahçesi, Kayaköy’de Cumhuriyet Caddesi’ndeki yeşil alan, Kaymakçı’da Manolya Sokak’taki spor tesisi, Konaklı’da Atatürk Caddesi’ndeki spor alanı ve Ovakent’te Hamam Sokak’taki spor alanı.

18 eski köye özel alan

Kalan diğer mahallelerden Balabanlı’da Atatürk Caddesi No: 46’da, Bayırlı’da Köy Meydanı Boğaz Küme Evleri’nde, Bıçakçı’da Bıçakçı Sokak No: 57’de, Çamyayla’da Yeşildere Sokak’ta, Çayır’da Çayır Sokak No: 9’daki Ataman Küme Evleri’nde, Emirli’de Emirli Sokak No: 86’da, Ertuğrul’da Camiönü Sokak No: 172’de, Günlüce’de Okul Sokak No: 4’te, Hamamköy’de Mendegüme Küme Evleri’nde, Horzum’da Güney Sokak No: 97/1’de, Kazanlı’da Kazanlı Sokak No: 142’de, Kışla’da Kışlalı Küme Evleri’nde, Kızılcaavlu’da Kızılcaavlu Sokak No: 11’de, Tekke’de Elmabağ Küme Evleri’nde, Üçkonak’ta Üçkonak Sokak No: 7’de, Yeniceköy’de Yeniceköy Sokak No: 7’de, Yeniköy’de Yeniköy Sokak No: 4’te ve Yolüstü’nde Yolüstü Sokak No: 35’de toplanılacak.

Sadece küme evleri olarak geçiyor

Alaşarlı, Artıcak, Beyazıtlar, Bozcayaka, Bucak, Bülbüller, Büyükavulcuk, Cevizalan, Çağlayan, Çamlıca, Çobanlar, Demircili, Demirdere, Dolaylar, Gerçekli, Gereli, Güney, Hacıhasan, Işık, İlkkurşun, Karadoğan, Karakova, Kemenler, Kemer, Kerpiçlik, Kızılca, Köfündere, Köseler, Kurucuova, Kutlubeyler, Küçükavulcuk, Küçükören, Küre, Mescitli, Mursallı, Ocaklı, Oğuzlar, Orhangazi, Ortaköy, Ovacık, Pirinççi, Sekiköy, Seyrekli, Suçıktı, Süleymanlar, Şirinköy, Tosunlar, Türkönü, Uzundere, Üzümlü, Veliler, Yeşilköy, Yılanlı ve Yusufdere’de ise toplanma mevkileri küme evleri olarak açıklandı.

Hatice Erkara

Bakmadan Geçme