Ödemiş'te Nevruz Bayramı Kutlamaları

Ödemiş'te Türk Dünyası Ve Toplulukları Haftası, Nevruz Bayramı kutlaması gerçekleştirildi. Birgi Kazımpaşa İlkokulu, Birgi Kazımpaşa Ortaokulu...

Ödemiş’te Türk Dünyası Ve Toplulukları Haftası, Nevruz Bayramı kutlaması gerçekleştirildi.

Birgi Kazımpaşa İlkokulu, Birgi Kazımpaşa Ortaokulu ve Birgi Fazlı Alpay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası, Nevruz Bayramı ve Baharın Gelişi Kutlama Programı; İlçe Millî Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, Şube Müdürü Hamza Akarçelik okul idareci ve yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla, Birgi Fazlı Alpay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Program aziz şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okul Müdürü Ahmet Çoban etkinliğe katılan misafirlere hitaben açılışı ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını gerçekleştirdi.

Program 50. Yıl Ortaokulu Müzik Öğretmeni Cem Aslan ve öğrencilerinin müzik konseri eşliğinde, nevruz ateşinin yakılması, temsili demir dövülmesi, ikramlar ve diğer etkinliklerle devam etti. Program katılımcıların hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü “Programı hazırlayan, Birgi Kazımpaşa İlkokulu, Birgi Kazımpaşa Ortaokulu ve Birgi Fazlı Alpay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine, emeği geçenlere teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme