Ödemiş'te İndirimli Su Tarifeleri 2025' e Uzatıldı

Ödemiş'in kırsal mahalleri için geçerli olan indirimli su tarifesi gerekli yasal düzenlemeler yapılarak 2025'e kadar uzatıldı....

Ödemiş’in kırsal mahalleri için geçerli olan indirimli su tarifesi gerekli yasal düzenlemeler yapılarak 2025’e kadar uzatıldı. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Belediye Başkanı Mehmet Eriş şunları söyledi:

Kırsal mahallelerimizin su tarifesi konusunda takipçisi olduğumuz, beklediğimiz haber TBMM’den geldi. Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen köy ve beldelerimiz için indirimli su tarifesi 2025 yılı sonuna kadar uzatıldı.

Gerekli yasal düzenleme sonrası İZSU Genel Kurulumuzca alınacak kararla indirimli tarifelere yeniden geçilecektir. Kırsal mahallelerimizden geçen yıllara göre alınan fazla tutarlar için mahsuplaşma yoluna gidilerek çiftçimizin bu konuda yaşadığı sıkıntı giderilecek, yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçilecektir. Geçen hafta muhtarlarımızla birlikte çağrıda bulunduktan kısa süre sonra bu kararın alınması çok önemlidir. Çiftçilerimizin sesini duyan Milletvekillerimize, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer’e, İZSU Genel Müdürlüğü ilgililerine teşekkür ediyoruz.

 

Bakmadan Geçme