• Haberler
  • Gündem
  • Ödemiş'te Gazi Umurbey Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Açılışı Onaylandı

Ödemiş'te Gazi Umurbey Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Açılışı Onaylandı

Ödemiş İlçesi Kuvvetli Mahallesi'nde inşa edilen ve yapımı tamamlanarak teslim edilen Gazi Umurbey Mesleki ve Teknik...

Ödemiş İlçesi Kuvvetli Mahallesi’nde inşa edilen ve yapımı tamamlanarak teslim edilen Gazi Umurbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandı.

Açılışı onaylanan okulda, eğitim ve öğretime hazırlık çalışmalarına başlandı. Atölye, derslikler ve idari birimler yeni malzemeler ile donatılacak. Okul önümüzdeki eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

Okulda yenilenebilir enerji teknolojileri, grafik ve fotoğraf, gıda teknolojileri, adalet, muhasebe ve finansman, güzellik ve saç bakım hizmetleri, bilişim teknolojileri, pazarlama ve perakende, büro yönetimi, yiyecek içecek hizmetleri alanları olmak üzere ihtiyaç duyulacak diğer mesleki alan ve dallarda eğitim verilmesi planlandığı bildirildi.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, “ Yeni açılacak Gazi Umurbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin Okulunun inşaat ve onay süreçlerinde ilgi ve desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Fatih Aksoy ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit Yentür başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Okulumuz Ödemiş’e ve gençlerimize hayırlı olsun!” dedi.

Ayşe MİNGİR

Bakmadan Geçme