• Haberler
  • Gündem
  • Ödemiş'te Engellilerle Üniversite Öğrencileri Birlikte ' Üretim Engel Tanımaz ' Projesini Gerçekleştirdi

Ödemiş'te Engellilerle Üniversite Öğrencileri Birlikte ' Üretim Engel Tanımaz ' Projesini Gerçekleştirdi

Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulunda Tohumculuk Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve birinci sınıf öğrencileri ile birlikte...

Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulunda Tohumculuk Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve birinci sınıf öğrencileri ile birlikte “Üretim Engel Tanımaz” adlı proje gerçekleştirildi.

Projenin yürütücülerinden Öğretim Görevlisi Hakan Yıldız Okullarında “Üretim Engel Tanımaz “ adı altında projeyi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Proje kapsamında öğrencilerimize hazırlattığımız saksılara marul fidesi dikimi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz engelli arkadaşlarımıza yardımcı oldular, birlikte bir şeyleri başarabileceklerini gördüler ayrıca öğrencilerimiz içinde manevi bir kazanım oldu” dedi.

Projenin yürütücülerinden Doç. Dr. Özlem Alan Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksek Okulu tohumculuk teknolojisi programı öğrencileri ile birlikte sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “ Burada engelli bireylerle birlikte, okulumuzda saksılara marul dikimi gerçekleştirdik. Güzel bir etkinlik gerçekleştirildi.” dedi.

Ege Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörlüğü himayesinde gerçekleştirilen proje kapsamında,  Ödemiş MYO Tohumculuk Teknolojisi Programı 1. Sınıf Öğrencileri, öğretim elemanları Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneğine bağlı engellilerle marul fidelerinin saksıya dikiminin çalışmasını Ege Üniversitesi Ödemiş MYO bahçesinde gerçekleştirdiler.

Samime SARAYKÖY

Bakmadan Geçme