• Haberler
  • Gündem
  • ÖDEMİŞ'TE DİRŞAH TAŞLI DİYETİSYEN KLİNİĞİ HİZMETE AÇILDI

ÖDEMİŞ'TE DİRŞAH TAŞLI DİYETİSYEN KLİNİĞİ HİZMETE AÇILDI

Ödemiş'te Diyetisyen Dirşah Taşlı’nın, diyetisyen kliniği İlçenin Zafer Mahallesi, Şehit Adnan Menderes Bulvarı NO: 106/3 Ödemiş...

Ödemiş’te Diyetisyen Dirşah Taşlı’nın, diyetisyen kliniği İlçenin Zafer Mahallesi, Şehit Adnan Menderes Bulvarı NO: 106/3 Ödemiş Adliyesi karşısında hizmete girdi.

Yapılan açılış törenine Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mehmet Taşlı ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Çağımızın en değerli mesleklerinden birisi, pandemide daha çok hatırladık. Bu vücut bize emanet ona iyi bakmamız gerekiyor. Ona baktığımız ölçüde sağlıklıyız, huzurluyuz. Belli hastalıklar zaman zaman karşımıza çıkabiliyor ama pandemi hiç hesapta yoktu. Pandemiyle beraber insanların hayatı alt üst oldu. Eve kapanma bazı rahatsızlıkları büyüttü. Vücudumuzun sağlığını koruma adına da beslenme konusundaki bilgileri Dilşah kızımızdan öğreneceğiz. İnşallah sağlıklı bir yaşamla mutlu bir kimliğe kavuşacağız. İnşallah burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Dirşah kızımızın Ödemiş’imize kazandırdığı bu modern işyerinin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

İşyeri sahibi Dirşah Taşlı, “Sağlıklı bir şekilde beslenmek isteyen kilo alma, kilo verme sürecinde yardım isteyen hem hamilelik döneminde hem sporcu hem yaşlı beslenmesinde ve birçok hastalığın beslenmesinde, sağlığın her dalında varız insanların beslenmesine yardımcı olacağım. Bu anlamda yeni açtığımız işyerimize tüm Ödemişlileri bekliyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların hemen ardından Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Dirşah Diyetisyen Kliniği’nin açılış kurdelesini kesti.

Seher GÖÇEN

 

Bakmadan Geçme