ÖDEMİŞ'TE AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI YAPILDI

İzmir akıl ve zeka oyunları projesi (izop) kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında gerçekleşen ilçe elemeleri...

Haber

İzmir akıl ve zeka oyunları projesi (izop) kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında gerçekleşen ilçe elemeleri okulumuz Hatipoğlu Hasan Erdem İlkokulu-Ortaokulu’nda yapıldı. İlkokullar arası yapılan yarışmada Çaylı İlkokulu’ndan reversi birincisi Nehir Şen, Çaylı İlkokulu’ndan Q-bitz birincisi Mehmet Cengiz Güçlü, Atatürk İlkokulu’ndan pentego birincisi Kadir Alp Çağlayan ve Çapacızade İlkokulu’ndan mangala birincisi Yusuf Marangoz öğrencilerimizi kutluyor başarılar diliyoruz.

Ortaokullar arası yapılan yarışmada Çaylı Ortaokulu’ndan pentago birincisi Hasan Çağatay Bakıcı 50.yıl Ortaokulu’ndan reversi birincisi Fatıma Duru Albayrak, Ödemiş Bilim Sanat Merkezi’nden abalone birincisi Ege Taha Kat, Şehit Polis Gökhan Kirazlı Ortaokulu’ndan mangala birincisi Ayşe Sevim Ceylan öğrencilerimizi kutluyor, İzmir’de yapılacak olan yarışmada başarılar diliyoruz.

Öğrencilerimizin bu mutlu anlarında madalya töreninde yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sunullah Desticioğlu’na Şube Müdürlerimiz Sayın Ahmet Turan Yüzük ve Mustafa Güder’e çok teşekkür ederiz.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme