Ödemişspor kendine geldi

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda sahasında Selçuk Çamlıkspor’u zorlanmadan 3-0 yenen Ödemişspor, toparlanma sinyalleri vermeye başladı....

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda sahasında Selçuk Çamlıkspor’u zorlanmadan 3-0 yenen Ödemişspor, toparlanma sinyalleri vermeye başladı. Kırmızı lacivertlilerin ivmesi, son iki haftadır birçok anlamda iyiye gidiyor.

Devre arasında yapılan transferler ve takımın başına Mahmut Arslan’ın getirilmesiyle sezonun ikinci yarısında yeni bir sayfa açıp play off turuna kalmak isteyen Ödemişspor, son iki maçta elde ettiği iki galibiyetle bir ilki gerçekleştirdi. Efe, peş peşe kazandığı Bayındırspor ve Selçuk Çamlıkspor karşılaşmaları ile bu sezon ilk defa iki maç üst üste hanesine üç puan yazdırmayı başardı.

İki maçta beş gol

Sahasında lider gelen Bayındırspor’u da sonuncu Selçuk Çamlıkspor’u da eli boş gönderen Ödemişspor, gerek geneldeki gerekse iç sahadaki kötü gidişe dur demiş oldu. Seyircisi önünde Alaçatıspor, Balçova Belediye Termalspor ve Torbalı Çaybaşıspor karşılaşmalarını tek bir gol dahi atamadan kaybeden Efe, yine Saracoğlu’nda çıktığı son iki müsabakada ise rakip fileleri beş kez havalandırarak suskunluğunu bozdu.

İlk kez gol yemedi

Öte yandan Ödemişspor, 3-0 kazandığı Selçuk Çamlıkspor mücadelesinde kendi adına bir ilki daha gerçekleştirdi. Kırmızı lacivertliler, bu sezon ilk kez iç sahada kalesini gole kapatmayı bildi. Daha önce Saracoğlu Stadyumu’nda altı maça çıkan Efe, mevzubahis müsabakaların tamamında topu en az kalesinden bir kez çıkarmıştı. Selçuk Çamlıkspor maçından önce -2 olan iç saha averajını +1’e çıkaran Ödemişspor, sıfır olan genel averajını da +3 yaptı.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme