• Haberler
  • Ödemişli gaziler başkentte oy kullandılar

Ödemişli gaziler başkentte oy kullandılar

Türkiye Muharip Gaziler Derneği'nin Ankara'daki genel merkezinde başkanlık ve yönetim kurulu seçimi yapıldı. Tüm şube ve...

Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin Ankara’daki genel merkezinde başkanlık ve yönetim kurulu seçimi yapıldı. Tüm şube ve delegelerin katılımıyla yapılan seçimde başkanlık görevi yeniden üç yıllık süreyle Emekli Albay Mehmet Şükrü Tandoğan’a verildi.

Seçime Ödemiş Muharip Gaziler Derneği’ni temsilen katıldıklarını dile getiren Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu, “Daha önceden de yakın diyalog içinde bulunduğumuz Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanımız Sayın Tandoğan’a aldığı güvenoyu ile üç yıllık görev süreci tevdi edilmiştir. Biz de Ödemiş’ten Ankara’ya gelerek derneğimizi temsil ettik ve oyumuzu kullandık. Değerli Genel Başkanımız Emekli Albay Şükrü Tandoğan’a görevinde bir kez daha başarılar diliyorum.  Kendisi, ne zaman bir sorunumuz olsa her zaman yanımızda olmuştur, bu da bize güven vermektedir. Bundan sonra da derneğimize bağlı üyelerimizin her türlü sorunlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Turgay KONURALP

 

Bakmadan Geçme