• Haberler
  • Ödemişli bisiklet tutkunları velesbit şenliğinde

Ödemişli bisiklet tutkunları velesbit şenliğinde

Eskişehir Bisiklet Derneği (VelEsbid) tarafından Eskişehir’de düzenlenen Velesbit Şenliği sona erdi. Bu yılki şenliğe Ödemişli bisiklet...

Eskişehir Bisiklet Derneği (VelEsbid) tarafından Eskişehir’de düzenlenen Velesbit Şenliği sona erdi. Bu yılki şenliğe Ödemişli bisiklet tutkunları da katıldı. Ödemiş’ten Enis Ünalmış, Ömer Atik, Yılmaz Murat Bilican ve Ahmet Yıldırım Eskişehir ilindeki Bisiklet festivali buluşmasına katılım gösterdiler.

Ödemişli bisiklet tutkunlarından Enis Ünalmış “Ödemişli bisikletçilerden oluşan bir grup olarak Eskişehir ilindeki Velespit Şenliğine katılım gösterdik. Ödemişli bisiklet tutkunları olarak bizim amacımız Ödemiş i temsilen Türkiye genelinde gerçekleşen bisiklet ile ilgili etkinliklere elimizden geldiği kadar katılım göstermeye devam ediyoruz. Eskişehir Şenliği de son derece sıcak bir ortamda olmasının yanı sıra yeni yeni arkadaşlarımızla etkinlik kapsamında tanışmaya ve bir araya gelme fırsatını buluyoruz. Yapılan etkinlik de son derece zevkli ve heyecanlı geçti.”dedi.

Bakmadan Geçme