Ödemiş’de çocuk parkı güvenli değil!

Ödemiş’in Süleyman Demirel Mahallesi’nin bin 87 numaralı sokakta yer alan çocuk parkı TV9 kanalının kameralarına takıldı....

Ödemiş’in Süleyman Demirel Mahallesi’nin bin 87 numaralı sokakta yer alan çocuk parkı TV9 kanalının kameralarına takıldı. Park alanında birikmiş cam şişeler ve çöplerin, geceleri parkı ziyaret eden halk tarafından alanda bırakılması, oyun oynayan çocukların sağlığı için bir tehdit unsuru oluşturuyor.

Parçalanmış halde park alanına saçılan cam şişeler ciddi yaralanmalara sebebiyet verebilir. Çocukları söz konusu parkta oynayan aileler ise çevre halkın konuya hassasiyet göstermesini bekliyor. Aynı zamanda düzenli olarak temizlenen parkta bilinçsiz davranan vatandaşlarca bırakılmış çeşitli çöpler ve sigara izmaritleri de bulunuyor.

Haber

TV9 sunucusu Büşra Üçler Dinç parkın sorunları ile ilgili “Burayı her ne kadar temizlik görevlileri temizliyor olsalar da vatandaşların sağduyusuna bırakıyorum. Neticesinde burası çocukların oynayabilecekleri sağlıkla, hijyenik bir şekilde, rahatlıkla, güvenle oynayabilecekleri bir alan. Ama gördüğünüz gibi cam kırıkları, sigara izmaritleri, sigara paketleri, çöpler ve bolca cam şişesi özellikle kırık cam şişesiyle aslında çocuklarında güvenliği, endişe etmekte ve hemen yanı başımızda da bir bank yer alıyor. Bu bankla bu bankla böyle karşılıklı oturabilmek için muhtemelen içerken böyle arkadaşlarıyla artık kimler kullanıyorsa burayı bankı da bir yerden çıkarmışlar. Gördüğünüz gibi böyle böyle betonlarıyla birlikte çocuklar için de gerçekten güvenlik açısından bir takım sıkıntılar oluşturmakta” sözlerini kullanıyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme