• Haberler
  • Gündem
  • Ödemiş Ticaret Odası'ndan 'İşimiz Temiz' proje duyurusu

Ödemiş Ticaret Odası'ndan 'İşimiz Temiz' proje duyurusu

Yeme-içme, konaklama ve ulaşım sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin hijyen kapasitelerini arttırıp gelirlerini yükseltmek için Opet, Milli...

Yeme-içme, konaklama ve ulaşım sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin hijyen kapasitelerini arttırıp gelirlerini yükseltmek için Opet, Milli Eğitim Bakanlığı ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğiyle “İşimiz Temiz” Projesi başlatıldı. Ödemiş Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak olan eğitimler sonucu katılımcılara MEB onaylı sertifika da verilecek. Başvuru için mesai saatleri içerisinde Ödemiş Ticaret Odası’nın 0 232 543 11 68 numaralı telefonu aranabilir.

Bilinirlik ve güvenirlik artacak

Ödemiş Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamada İşimiz Temiz Projesi’nin detayları şu şekilde belirtildi: “Kurs sonunda uluslararası alanda geçerli hijyen sertifikası verilecektir. Öncelikle iş yeri sahibinin katılım sağlaması gerekmektedir. İş yeri sahibine ilave olarak yanında çalışan personelden de katılım sağlanabilir. Kurs sonunda verilecek olan sertifika kişiye özel verilecektir. İş yerinin en fazla 10 çalışanı olması gerekmektedir. Daha fazla çalışanı olursa projeye katılamıyor.

Alınacak olan bu belge ile özellikle küçük işletmelerin iş potansiyellerinin arttırılması amaçlanmıştır. Uluslararası platformda geçerliliği olan bu sertifika ile küçük işletmelerin hem ülke içinde hem de dünya çapında hijyen konusunda güven sağlamalarından dolayı bilinirliği ve güvenirliği artacaktır, böylelikle daha çok tercih edilebilir hale geleceklerdir. Halk Eğitim’de sınıf açılımı için yeterli sayı sağlandığında kurs açılacak ve katılımcılara kurs tarihi hakkında bilgi verilecektir.”

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme