• Haberler
  • Gündem
  • Ödemiş Ticaret Borsası'ndan ilköğretim öğrencilerine eğitim yardımı

Ödemiş Ticaret Borsası'ndan ilköğretim öğrencilerine eğitim yardımı

Her yıl ilköğretim okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulunan Ödemiş Ticaret Borsası bu yıl da yardımlarına...

Her yıl ilköğretim okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulunan Ödemiş Ticaret Borsası bu yıl da yardımlarına devam ediyor. Borsa, Ödemiş ilçe merkezi ve mahallelerindeki okullarda eğitim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

2022 yılı eğitim yardımı töreninde; Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Latif Aka, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu Ödemiş Ticaret Borsası’nda bir araya geldi.

Başkan Aka: “Her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin sağladığı kaynak ve Ödemiş Ticaret Borsamızın da katkılarıyla ilçemizdeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulunuyoruz. 2022 yılı TOBB eğitim yardımı kapsamında; başta TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve emeği geçen tüm kesimlere kurumumuz adına teşekkür ederiz” dedi.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu: “ Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Latif Aka’yı eğitim yardımlarından dolayı kutluyorum. Ödemiş Ticaret Borsamızın yardımları yüzlerce öğrencimizi sevindirecek. Eğitime destek veren Ödemiş Ticaret Borsamıza ve Ekibine teşekkürler” dedi.

Samime SARAYKÖY

Bakmadan Geçme