• Haberler
  • Genel
  • Ödemiş Ticaret Borsası'ndan gıda yardımları

Ödemiş Ticaret Borsası'ndan gıda yardımları

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nce 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlar için ihtiyaç...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nce 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlar için ihtiyaç duyulan her türlü yardım deprem bölgesine ulaştırıldı.

Ödemiş bölgesinde, Ramazan ayı sebebi ile ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak adına 630 aileye gıda erzak poşeti dağıtımı yapıldı. Ödemiş Ticaret Borsası tarafından temin edilen gıda poşetleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Haber

Ödemiş Ticaret Borsası; Ödemiş Belediyesi iftar çadırlarının üç günlük (08-09-10 Nisan 2023) tüm ihtiyaçlarını karşılarken, belediye tarafından organize edilen ve kentin 6 ayrı noktasında kurulan, günde yaklaşık 5000 vatandaşın bu çadırlarında iftarını açtığı belirtilmiştir.

Ramazan ayının yardımlaşma ve paylaşım ayı olduğuna vurgu yapan Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Latif AKA: “Bu yıl Ödemiş Ticaret Borsası olarak gider bütçemizden tahsis ettiğimiz kaynağı, hassas davranarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Ramazan ayının ruhuna uygun birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmanın sembolü haline gelen iftar çadırlarına üç günlük katkı yaptık. Sosyal yardımlarda bulunmayı önemseyen Kurumumuz Ödemiş Ticaret Borsası adına tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar dilerim” ifadelerini belirtti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme