• Haberler
  • Ödemiş Ticaret Borsası üyelerini fuara götürdü

Ödemiş Ticaret Borsası üyelerini fuara götürdü

Türkiye’nin en büyük, Avrupa'nın ilk dört tarım fuarından biri olma özelliği taşıyan, dünyada hızla gelişen tarım-hayvancılık...

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ilk dört tarım fuarından biri olma özelliği taşıyan, dünyada hızla gelişen tarım-hayvancılık ürünlerine yönelik; 15.Agroexpo Uluslararası  Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na Ödemiş Ticaret Borsası, üyelerini ve paydaşlarını perşembe günü götürdü.  

Konu ilgili Ödemiş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ali Öz, “6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında katılımcılarını kabul edecek olan Gaziemir/Fuar İzmir’deki açılış, 6 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirildi. Fuara yoğun bir ilgi var. Fuarda ilçemizin yöresel-ticaret ürünlerinin ticarileşme süreçlerini desteklemek ve markalaşmayı sağlamak, katkı değerini artırmak amacıyla yöresel ürünlerimizin canlanması ve pazar payının artırılması, yabancı firmalar ile ilişki ve işbirliğinin güçlendirilmesi hedeflenmektedir.

Üye ve firmalara teşekkür

15. yıla özgü yöresel ürünler özel holü ilgi çekicidir. Etkinlik takviminin ilk günkü programında yer alan Ağır Abiler Yarışıyor-Boğa Yarışması’nda yöremizden ve Ödemiş Ticaret Borsası Üyesi Şirin Kasap-İrfan Şenkaya firmasının yaklaşık 1400 kilogramlık hayvanı ile birinci olması ve yine Yalçın Atasoy firmasının hayvanının ödül alması hepimizi memnun ederek Ödemiş hayvancığımızın ulaştığı noktayı göstermiştir. Ödemiş’ten üyelerimizi ilgili fuara götürüp getirerek hizmet vermeye çalışıyoruz. Söz konusu fuarın bölgemiz ekonomisine olumlu katkı yapacağını ve ticaret potansiyeli yaratacağına  inanarak ve fuarda Ödemiş bölgemizden stant açarak yöre ürünlerimizin tanıtımına katkı koyan üyelerimize ve firmalarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Hatice Erkara

 

Bakmadan Geçme