Ödemiş Ticaret Borsası'ndan Eğitim Yardımı

Her yıl ilköğretim okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulunan Ödemiş Ticaret Borsası bu yıl da yardımlarına devam ediyor. Borsa, Ödemiş ilçe merkezi ve mahallelerindeki okullarda eğitim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.


2024 yılı eğitim yardımı töreninde; Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hüseyin Gülcü, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu Ödemiş Ticaret Borsası’nda bir araya geldi.
Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hüseyin Gülcü: “Yönetim Kurulu Başkanımız A.Latif AKA Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ndeki programı nedeniyle aramızda değil kendisinin selamları var, her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’mizin sağladığı kaynak ve Borsamızın da katkılarıyla ilçemizdeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulunuyoruz, bu yılda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile iletişime geçerek ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduk.2024 eğitim yardımı kapsamında; başta TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na kurumumuz adına teşekkür ederiz” dedi.
Konuyla ilgili; Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu: “ Ödemiş Ticaret Borsası, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu. Borsa tarafından toplanan kırtasiye malzemeleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı. Bu sayede öğrenciler, yeni eğitim dönemine daha donanımlı bir şekilde başlamış oldu. Ödemiş Ticaret Borsası'nın bu duyarlı yaklaşımı, bölgedeki öğrencilerin eğitim hayatlarına önemli katkı sağladı. Eğitim alanında desteklerini esirgemeyen Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif Aka’ ya, Yönetim Kuruluna teşekkür ederim” dedi.
 

Bakmadan Geçme