• Haberler
  • Ödemiş'te Sahte Para Operasyonu: 2 Kişi Yakalandı

Ödemiş'te Sahte Para Operasyonu: 2 Kişi Yakalandı

Ödemiş'te Sahte Para ve Ruhsatsız Silah Operasyonu: 2 Şahıs Yakalandı

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Ödemiş Mali Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü operasyon sonucunda, yüklü miktarda sahte para bulunduran 2 kişi yakalandı. Operasyonda ayrıca ruhsatsız silah ve fişek ele geçirildi.
Güvenlik güçlerinin Ödemiş ilçesinde gerçekleştirdiği titiz çalışma neticesinde, sahte para bulundurdukları tespit edilen iki şahıs kıskıvrak yakalandı. Operasyon sırasında 21 adet sahte 100 Amerikan Doları, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Yakalanan şahıslar ve ele geçirilen malzemeler, gerekli işlemler için Ödemiş KOM Büro Amirliği’ne teslim edildi.
Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Ödemiş Mali Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir yürüttükleri çalışmalar sonucunda, Ödemiş ilçesinde sahte para bulunduran şahısların kimliklerini tespit etti. Yapılan istihbarat çalışmalarının ardından operasyon için harekete geçen ekipler, iki şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, sahte Amerikan doları ile ruhsatsız silah ve mühimmat bulundu.
 

Bakmadan Geçme