• Haberler
  • Gündem
  • ÖDEMİŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇALIŞAN GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

ÖDEMİŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇALIŞAN GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Ödemiş’te faaliyet gösteren gazete ve...

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Ödemiş’te faaliyet gösteren gazete ve televizyon çalışanları ile bir araya geldi. Gerçekleşen sohbet toplantısına Ödemiş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Güder ve Ödemiş Öğretmenevi Müdürü Mahmut Altay da katıldı. Davete yerel basından gazeteciler, televizyon çalışanları ve radyo çalışanları katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu şunları söyledi :

Sözlerime Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu konu ile ilgili söylemiş olduğu şu sözlerle başlamak istiyorum , Gazeteciler kanunun ve umumun menfaatlerinin aksine muamelelere şahit ve vakıf oldukları takdirde gerekli yayında bulunmalıdır, diye emir telakki etmiştir. Sizlerin de bunu layıkıyla yerine getirdiğinize inanıyorum. Ve şu anki süreçte de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak basını yakından takip etmekteyiz. Yine ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak bize verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ederim. Tekrar tüm çalışan gazetecilerin günü kutlu olsun.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme