• Haberler
  • Gündem
  • ÖDEMİŞ ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİNİN 62. GENEL KURUL TOPLANTISI DÜZENLENDİ

ÖDEMİŞ ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİNİN 62. GENEL KURUL TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Ödemiş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 62. Genel kurulu yapıldı. Seçimli yapılan genel kurulda...

Ödemiş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 62. Genel kurulu yapıldı. Seçimli yapılan genel kurulda başkan Turgut Usluca yeniden başkan seçildi. Başkan Usluca genel kurulda şunları söyledi:

Yönetim kurulumuz 2020-2021 yıllarında yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, gelirlerimizin azalmasına rağmen giderlerimizde azami tasarrufta bulunarak 2021 yılını 910 bin lira karla kapatma başarısını göstermiştir. Bu konuda bizlere yardımcı ve destek olan kooperatif çalışanlarımıza ve siz değerli ortaklarımıza teşekkür ederiz.

Genel kurul sonrası Tv9 İzmir televizyonuna konuşan Turgut Usluca şu açıklamalarda bulundu: Bugünkü toplantıda gördüğünüz gibi coşkulu bir kalabalık vardı. Rutin konuşmalarımızı yaptık. Bir tane arkadaşımız yardım yapılıp yapılmadığı ile ilgili konuştu, onu da detaylı bir şekilde belgeleriyle açıkladık. Kendisini tebrik ediyorum medeni cesaretinden dolayı, hakkını aradığı için. Sizinle daha önce yaptığım konuşmada da bu kongrenin er meydanı olduğunu söylemiştim. Herkesin konuşması lazım. Kongremiz çok coşkulu idi. Esnaflara sahip çıkan herkese teşekkür ederim. Benim için gurur verici bir tabloydu. Bundan daha iyisini düşünemiyorum. İnşallah bu önümüzdeki dört yılda geçmişte yapmış olduğumuz hizmetler gibi daha iyisini başarmak amacıyla yoluma devam edeceğim. Ortaklarımıza, esnaflarımıza, zanaatkarlarımıza çok teşekkür ederim.

İsmail Keçeci

Bakmadan Geçme