• Haberler
  • Gündem
  • Ödemiş Belediyespor Efe Dağcılık Kulübü yeni sezona merhaba diyecek

Ödemiş Belediyespor Efe Dağcılık Kulübü yeni sezona merhaba diyecek

Ödemiş Belediyespor Efe Dağcılık Kulübü temsilcisi Mehmet Taşlı, 'Dağcılık ve doğa sporlarını sevdirmek katılımı artırmak ve...

Ödemiş Belediyespor Efe Dağcılık Kulübü temsilcisi Mehmet Taşlı, “Dağcılık ve doğa sporlarını sevdirmek katılımı artırmak ve tabana yaymak amacıyla bu yılda kolaydan zora (Risk derecesi ve performansı düşükten başlıyoruz.)bir program yaptık.

Katılımın artacağı bir yıl yaşayacağımızı düşünüyoruz. Başlangıçtaki parkurlar herkesin katılacağı ve keyif alacağı yerlerden oluşuyor. Yoğun tempoyla ve stresle yaşadığımız kentsel hayatın bize getirdiği yorgunluğu ve olumsuzluğu atmak, sağlıklı mutlu yaşamak için Ödemiş Belediyespor Efe Dağcılık Kulübü olarak sizleri doğaya ve doğa yürüyüşlerine davet ediyoruz.

Doğa yürüyüşüyle beraber fotoğraf çekimi, coğrafi keşif, gastronomi zenginliği, kültürel tarihi zenginlikler keşfediyor ve yeni sosyal ilişkiler kuruyoruz. Yeryüzü cennetinde yaşıyoruz. Çok yakın mesafede inanılmaz coğrafi iklimsel ve doğal zenginliklere sahip, adeta bölgemizin her yeri gezilmeyi keşfedilmeyi bekliyor.

Etkinliklerimizde dostluk, dayanışma, uyum ve disiplinle hareket ediyoruz. Doğa yürüyüşlerimizde öncelikle güvenliğe önem veriyoruz. Çevreye saygı duyup sadece ayak izimizi bırakıyoruz doğada. Doğanın temizliği korunması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Sağlık durumu müsait olan tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimize davet ediyoruz.

Programı azdan artan performansa göre hazırladık. 10-15 günlük bir hazırlık döneminden sonra birçok etkinliklerimize katılabilirsiniz. Beraber gezelim, beraber yürüyelim ve hep beraber sağlıklı bir hayat yaşayalım. Kulübümüz ticari amaçlı bir kurum değildir. Sosyal sorumluluk amacıyla hareket etmektedir. Faaliyetlerimiz resmi zorunluluklar yerine getirilerek yapılmaktadır. Güvenli, keyifli ve başarılı bir sezon olması dileğiyle. Sağlıklı yürüyüşler temenni ediyorum.” dedi.

Samime SARAYKÖY

Bakmadan Geçme