• Haberler
  • Genel
  • Ödemiş Belediyesinden öğrencilere ücretsiz tercih hizmeti

Ödemiş Belediyesinden öğrencilere ücretsiz tercih hizmeti

Uzun bir hazırlık sezonunun ardından 2023 yılı üniversite sınavları(YKS) 17-18 Haziran'da gerçekleşti. Yaklaşık bir ay süren...

Uzun bir hazırlık sezonunun ardından 2023 yılı üniversite sınavları(YKS) 17-18 Haziran’da gerçekleşti. Yaklaşık bir ay süren bekleyiş sonunda 20 Temmuz’da üniversite sınavı sonuçları açıklandı. 3 milyon 527 bin 443 öğrenci için tercih maratonu da başlamış oldu. Öğrencilerin doğru üniversite ve doğru bölüm tercih etmeleri için Ödemiş Belediyesi de önemli bir adım attı. İstanbul Aydın Üniversitesi ile işbirliği yapılarak öğrenciler için tercih günleri planlandı. Ödemiş Belediyesi meclis salonunda 24 Temmuz – 8 Ağustos tarihleri arasında öğrencilere ücretsiz tercih hizmeti verilecek. Etkinliği “Geleceğe birlikte yön verelim gençler!” sloganıyla duyuran Ödemiş Belediyesinden şu açıklama yapıldı:

Ödemiş Belediyesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle Ödemiş Belediyesi Meclis Salonu’nda 24 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz tercih günleri düzenlenecek.

Tüm üniversite adaylarımızı 10.00-17.30 saatleri arasında Üniversite Tercih Danışma Merkezimize bekliyoruz.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme