Ödemiş Belediyesi'nden 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri

 Zaferin Ruhunu Hep Beraber Yaşayalım! 

Ödemiş Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da kazandığımız büyük zaferin 102. yıldönümünü coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. 29 Ağustos Perşembe akşamı düzenlenecek etkinliklerle, bu önemli günü hep birlikte anmak ve zaferin ruhunu yaşamak için halkımız davet ediliyor.
Etkinlikler, saat 20.30’da Ulus Meydanı Park Kafe önünden başlayacak fener alayı ile başlayacak. Fener alayında, katılımcılar ellerinde fenerlerle yürüyerek Salı Pazarı Parkı’na kadar ilerleyecek. Bu geleneksel yürüyüş, halkımızın birlik ve beraberliğini simgelerken, büyük zaferin anlamını bir kez daha hatırlatacak.


Fener alayının ardından, Celal Geçgin’in sahne alacağı Zafer Konseri ile devam edecek etkinlikler, Salı Pazarı Parkı’nda gerçekleşecek. Konserde, Celal Geçgin’in performansı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusu ve anlamı, müzikle taçlandırılacak.
Tüm halkımızı, bu anlamlı ve coşkulu geceye katılmaya davet eden Ödemiş Belediyesi, etkinlikler aracılığıyla milli birlik ve beraberliği pekiştirmeyi ve zaferin ruhunu yaşatmayı amaçlıyor. 29 Ağustos’ta Ulus Meydanı Park Kafe önünden başlayacak ve Salı Pazarı Parkı’nda son bulacak olan bu anlamlı etkinlikte, tüm halkı davet ediyor.
 

Bakmadan Geçme