• Haberler
  • Gündem
  • ÖDEMİŞ BELEDİYESİ EKİPLERİ GÖLCÜK YAYLASI'NDA TEMİZLİK YAPTI

ÖDEMİŞ BELEDİYESİ EKİPLERİ GÖLCÜK YAYLASI'NDA TEMİZLİK YAPTI

'Ödemiş bizim evimiz, temiz tutmak görevimiz' sloganıyla çalışmalarını sürdüren Ödemiş Belediyesi, merkezde ve 99 mahallede geniş...

“Ödemiş bizim evimiz, temiz tutmak görevimiz” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Ödemiş Belediyesi, merkezde ve 99 mahallede geniş kapsamlı temizlik harekatı başlatmıştı. Merkez mahallelerden Anafartalar Mahallesi’nin cadde ve sokaklarında başlatılan çalışmaların yanı sıra Büyükşehir Yasası ile belde belediyesi kapatılan Gölcük, Bozdağ, Birgi, Kayaköy, Kaymakçı, Çaylı, Bademli, Ovakent ve Konaklı’da, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplu temizlik çalışmaları devam ediyor.

Temmuz ayının üçüncü haftasından itibaren her hafta üç eski beldede olacak şekilde gerçekleştirilen çalışmalarda, sokaklarda ve caddelerde toplu süpürme ve araçla temizlik çalışması, çöp konteynırlarının temizliği ve ihtiyaç duyulan bölgelere konteynır temini gibi çalışmaların yanı sıra parkların temizliği yapılarak ve oyun grupları ve bankların elden geçiriliyor. Bu çalışmalar kapsamında Ödemiş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, toplu temizlik çalışmalarına Gölcük Yaylası’nda devam etti. Gölcük Yaylası’nın sokak ve caddelerinin yanı sıra Gölcük Gölü’nde de temizlik çalışması yapıldı.

İsmail Keçeci

Bakmadan Geçme