• Haberler
  • Gündem
  • ÖDEMİŞ BELEDİYESİ ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLADI

ÖDEMİŞ BELEDİYESİ ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLADI

Ödemiş Belediyesi Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Ödemiş'te bulunan yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ödemiş Ahrandı...

Ödemiş Belediyesi Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Ödemiş’te bulunan yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ödemiş Ahrandı Restoran’da gerçekleşen yemek davetine Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ev sahipliği yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Eriş konuk basın mensuplarıyla birlikte öğle yemeği yedi ve tüm basın çalışanlarının Gazeteciler Gününü kutladı. Başkan Mehmet Eriş şunları söyledi:

Öncelikle tüm gazetecilerimizin günün kutlu olsun. Mesleğinizde hepinize başarılar diliyorum. Sizler göreviniz itibarıyla bir kamu çalışanı konumundasınız. Gazeteciler gününün yasal anlamda bir gün olarak kutlanmasının sizin için bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Basının yaşanan güzel olaylar kadar olumsuz durumların da ortaya çıkarılması adına bir görevi vardır. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi basın bir toplumun özgür sesidir. Tekrardan gününüzü kutluyorum. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum.

İsmail Keçeci

Bakmadan Geçme