• Haberler
  • Ödemiş Belediye Meclisi bu akşam toplanıyor

Ödemiş Belediye Meclisi bu akşam toplanıyor

Ödemiş Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı, bu akşam saat 20.00'de gerçekleştirilecek. Ödemiş Belediyesi Hizmet Binası...

Ödemiş Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı, bu akşam saat 20.00’de gerçekleştirilecek. Ödemiş Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek toplantıda dilek ve temennilerle beraber on madde görüşülecek. Maddeler ise şu şekilde: Birinci maddede 2020 yılı için evsel katı atıkların toplama ve taşıma bedellerinin belirlenmesi oy birliğine sunulacak. İkinci maddede CHP’li Meclis Üyesi Hamdi Halis’in belediye meclis üyeliğinden istifası nedeniyle boşalan Belediye Meclisi Birinci Başkan Vekili gizli oylama ile seçilecek. Üçüncü maddede Meclis Üyesi Hamdi Halis’in belediye meclis üyeliğinden istifası nedeniyle boşalan Belediye Meclisi Kültür ve Turizm Komisyonu’na üye seçiminin yapılmasının ardından dördüncü maddede Meclis Üyesi Hamdi Halis’in belediye meclis üyeliğinden istifası nedeniyle boşalan Belediye Meclisi Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonu’na üye seçiminin yapılması konusu görüşülecek.

Trafo ve sondaj konuları

Beşinci maddede Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından hazırlatılarak Ödemiş Belediyesi’ne sunulan yedi adet trafo yerine ait imar plan değişikliği ile tahsis talebinin görüşülmesi konusu oy birliğine sunulacak. Altıncı maddede İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün Seyrekli Mahallesi’nde bulunan sondaj kuyusu yerleri ve iletişim hatlarının tahsis sürelerinin uzatılması talebi konuşulacak.

İçkili yer bölgesi konuşulacak

Yedinci maddede Kıyı Ege Belediyeler Birliği ile eğitim konusunda ortak hizmet projesi uygulanması konusu meclis üyelerinin oylarına sunulacak. Sekizinci maddede Gölcük Mahallesi’nde içkili yer bölgesi belirlenmesi hususu tartışılırken dokuzuncu maddede ise memur dolu kadro değişiklik cetveli görüşülecek. Onuncu maddede ise meclis üyelerinin dilek ve temennileri konuşulacak.

 

Ece Köseoğlu

Bakmadan Geçme