• Haberler
  • Oda başkanlarından dayanışma mesajı

Oda başkanlarından dayanışma mesajı

Manisa  Ayakkabıcılar  Esnaf Odası Başkanı  Ahmet Akçın  Ödemiş Ayakkabıcılar ve Deri İşleriyle Uğraşanlar Odası başkanı  Mustafa ...

Manisa  Ayakkabıcılar  Esnaf Odası Başkanı  Ahmet Akçın  Ödemiş Ayakkabıcılar ve Deri İşleriyle Uğraşanlar Odası başkanı  Mustafa  Köksoy ve  Ödemiş Ayakkabıcılar Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Ali Köksoy ile bir araya geldi.

Ödemiş’te bir takım ziyaretler gerçekleştiren Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı  Ahmet Akçın “Ödemiş’te özellikle Ödemiş Yıldız  Kent Arşivi ve Müzesinde bulunan nostaljik ayakkabı odasına da adeta hayran kaldım. Belediyelerin özellikle kendi ilçelerinde olan, bir takım  yerel sanat dallarının  yaşatılması anlamında  bunları müzede yer vermelerini sağlamaları son derece önemli. Ayakkabı sanatı da emek verilen son derece önemli sanat dallarından biridir” dedi.

 

“SEKTÖRÜN SORUNLARINA  EL ATACAĞIZ”

Manisa  Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı  Ahmet Akçın “Türkiye’de bulunan ayakkabıcılar sektörünün Ege temsilcisi olarak Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mustafa Köksoy ile ben de varım. Önümüzdeki süreçte sektörümüzde yaşanan bir takım sorunların çözümü aşamasında, benim gibi konfederasyon üyesi olan başkan Köksoy ile birlikte hareket ederek bizlere iletilen bazı sorunların  çözümünü birlikte konfederasyona ileterek çalışmalara imza atacağız.”dedi.

 Ödemiş Ayakkabıcılar ve  Deri İşleri ile Uğraşanlar Odası Başkanı  Mustafa Köksoy “Ödemiş’te  Mustafa  başkanımız ile ilçemizi kendisine tanıtıcı, bir dizi ziyaretlerde  bulunmasını sağladık. Kendisi de benim gibi Ege’de 2 konfederasyon üyesinden biri olarak göreve başladı. İkimiz de bu mesleğin özünden gelen insanlarız. Birlikte hareket ederek ayakkabıcılık mesleğinin bir takım sorunlarının konfederasyona aktarılması aşamasında, bazı projeler geliştirerek sektörümüzdeki meslektaşlarımıza katkılarımız olacağına şimdiden inanıyorum.  Bundan sonraki süreçte birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme