Oda başkanından ziyaret

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanlığı görevine seçilen İzmir Oto Tamircileri Odası Başkanı Necdet Heppekcan,...

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanlığı görevine seçilen İzmir Oto Tamircileri Odası Başkanı Necdet Heppekcan, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Mutlu’ya federasyon bünyesindeki sektörlerin sorunları hakkında bilgi verdiğini de kaydeden Heppekcan, “Her çalışmamızda yanımızda gördüğümüz başkanımız Zekeriya Mutlu ile olan iş birliklerimizden federasyondaki görevim esnasında da faydalanacağıma inanıyorum” dedi.

Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu’nun Türkiye’nin en büyük ikinci federasyonu olduğunu hatırlatan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, “Böylesine etkin ve güçlü bir federasyonun genel başkanlığına İzmirli bir oda başkanının seçilmesinden memnuniyet duyuyoruz. İzmir, esnaf ve sanatkarın içinden gelen, sorunlarını iyi bilen, tecrübeli esnaf yöneticilerine sahiptir. Dolayısıyla İzmirli oda başkanlarımızın bu birikimlerini üst kuruluşları federasyonların yönetimlerinde de paylaşmaları, esnaf sanatkarların menfaatine olacak, verilen hizmetlerin kalitesini ve verimini artıracaktır” ifadelerini kullandı.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme