• Haberler
  • İzmir
  • O Ses ikincisiydi, Güzelbahçe CHP İlçe Başkanlığına seçildi

O Ses ikincisiydi, Güzelbahçe CHP İlçe Başkanlığına seçildi

Yeni İzmir Gazetesi’nden Şaha Çimen’in haberine göre Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongrede gerçekleşen ilçe başkanlığı...

Yeni İzmir Gazetesi’nden Şaha Çimen’in haberine göre Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongrede gerçekleşen ilçe başkanlığı yarışı, gece geç saatlere kadar devam etti.

Devrim Seyrek ve Vural Gezer arasındaki yarışta 91 oy alarak galip gelen isim Devrim Seyrek oldu. Vural Gezer ise 78 oyda kaldı. Devrim Seyrek, daha önce O Ses Türkiye yarışmasında ikincilik elde etmiş ve CHP Gençlik Kollarında da görev almış bir isim olarak biliniyor. Yarışın sonucunda galip gelen Seyrek, ilçe başkanlığı görevine seçildi.

Yarış sonrası ise her iki aday, dostluk ve birlik mesajı vermek amacıyla yan yana poz verdi. Güzelbahçe CHP ilçe kongresinde yaşanan bu rekabetin, partinin birliği ve beraberliği açısından önemli olduğu belirtildi. Yarış sonucunda bir araya gelen iki adayın dostça poz vermesi, partinin içsel dayanışma ve işbirliği ruhunu yansıttı.

Güzelbahçe ilçe olağan kongresinde yaşanan yarış ve sonucu, ilçe siyasi yaşamının ve CHP’nin geleceğinin şekillenmesi açısından önem taşıdı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme