• Haberler
  • Teknoloji
  • NVIDIA, Türkiye’de GeForce RTX 4060’ı Satışa Sundu: Yeni Nesil Ekran Kartı ve DLSS 3 ile Yüksek Performans!

NVIDIA, Türkiye’de GeForce RTX 4060’ı Satışa Sundu: Yeni Nesil Ekran Kartı ve DLSS 3 ile Yüksek Performans!

NVIDIA, Türkiye’deki büyük teknoloji mağazaları ve internet satış sitelerinde yeni GeForce RTX 4060 ekran kartını satışa...

NVIDIA, Türkiye’deki büyük teknoloji mağazaları ve internet satış sitelerinde yeni GeForce RTX 4060 ekran kartını satışa sunduğunu duyurdu. Bu ekran kartı için ayrıca NVIDIA tarafından yeni bir Game Ready Sürücüsü de yayınlandı. Stranded: Alien Dawn ve TIMEBREAKER gibi oyunlar, NVIDIA DLSS desteğiyle birlikte piyasaya sürüldü.

GeForce RTX 4060 aynı zamanda 8. nesil NV Encoder ile AV1 desteği sunarak video ve medya içeriklerinin daha yüksek kalitede ve verimli bir şekilde işlenmesine olanak sağlıyor. NVIDIA Ada Lovelace mimarisi ile güçlendirilen bu ekran kartı, yapay zeka destekli DLSS 3 teknolojisi sayesinde performansı önemli ölçüde artırıyor ve yaratıcı uygulamalardaki işlemleri hızlandırıyor.

ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC 8GB versiyonu şu anda 13,349 TL fiyatla satışa sunulmuş durumda. Diğer modellerin fiyatları hakkında yakın bir zamanda daha fazla bilgi edinebileceğiz. Yeni ekran kartının oyuncular ve yaratıcı profesyoneller arasında büyük ilgi görmesi bekleniyor.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme