• Haberler
  • Siyaset
  • Nureddin Nebati’nin rötar tartışması sosyal medyaya sızdı

Nureddin Nebati’nin rötar tartışması sosyal medyaya sızdı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin THY ile yaptığı yolculukta, yolcularla yaşadığı “rötar” tartışması gündem oldu....

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin THY ile yaptığı yolculukta, yolcularla yaşadığı “rötar” tartışması gündem oldu. Konu hakkında yeni görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. 29 Mayıs Pazartesi gününün ilk saatlerinde Ankara’dan İstanbul’a uçuş yapacak olan THY uçağının rötar yapması, Bakan Nebati ile yolcular arasında tartışmaya yol açmıştı. Bakan’ın uçağa geç bindiği iddia edilirken, rötar sebebi olarak yaşattığı gecikme gösterildi. Videoda, Bakan Nebati’nin kendisine tepki gösteren vatandaşlara “Kardeşim benimle ne alakası var. Beni beklemiyorsunuz. Her zaman uçağa en son bakan biner. Kaybetmişler ondan sonra gelip örgütlüyorlar. Hadi be. Bu da yeni moda. Gidin kaybettiğiniz yerlerde niye kaybettiğinize bakın.” sözleri kameralara yansırken, yolcular Bakan’a yazıklar olsun diyerek karşılık veriyor.

Bakan Nebati yolcuların öfkesi karşısında , “Seçimi AK Parti kazandı, Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı, hazmedin kardeşim” şeklinde bir cevap verirken ,paylaşılan video kaydı tartışmaların büyümesine sebep oldu.

 

https://dai.ly/kKI4u10X1soSCCzauH4

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme