• Haberler
  • Siyaset
  • Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin Hastaneden Taburcu Oldu

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin Hastaneden Taburcu Oldu

Geçtiğimiz hafta İzmir’de canlı yayında fenalaşan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, bugün tedavi gördüğü hastaneden taburcu...

Geçtiğimiz hafta İzmir’de canlı yayında fenalaşan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, bugün tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Durumu şu an iyiye gidiyor ve bir süre dinlenmeye çekilecek. Ali Engin’in beyninde bulunan kist başarılı bir operasyonla alındı ve tedavisi patolojik inceleme sonuçlarına göre belirlenecek.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, geçtiğimiz hafta İnternet üzerinden yayınlanan SonSöz TV’deki canlı yayın programında fenalaşmış ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Yapılan tetkikler sonucunda yüksek tansiyon ve beyin kanaması ihtimali nedeniyle yoğun bakım ünitesine alındı ve tedbiren entübe edildi.

4 Ağustos’ta cerrahi operasyon için Medicana International İzmir Hastanesine sevk edilen Başkan Engin’in ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi. Kist, hastanede gerçekleştirilen operasyon sonucunda alındı. Sağlık durumu her geçen gün iyileşen Ali Engin, hastaneden taburcu edilerek evde dinlenmeye çekildi. Engin’in sağlık durumuna dair detaylı bilgiler, alınan parçanın patolojik incelemesinin ardından tedavi planının oluşturulmasına göre şekillenecek.

İHA

Bakmadan Geçme