• Haberler
  • Asayiş
  • Narkotik köpeklerle yapılan operasyonlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi

Narkotik köpeklerle yapılan operasyonlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi

İzmir’in Ödemiş ilçesinde bir taksinin bagajında ve Çeşme’de bir otomobilin gizli bölmelerinde uyuşturucu madde bulunduğu bilgisi...

İzmir’in Ödemiş ilçesinde bir taksinin bagajında ve Çeşme’de bir otomobilin gizli bölmelerinde uyuşturucu madde bulunduğu bilgisi üzerine gerçekleştirilen operasyonlarda narkotik köpekleri etkili oldu. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ödemiş Narko Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde taşıdığı iddia edilen bir taksiyi durdurdu. Narkotik köpeği tarafından yapılan aramada, taksi bagajında 25 gram metamfetamin maddesi bulundu.

Haber

Aynı zamanda Çeşme ilçesinde de benzer bir operasyon gerçekleşti. Narkotik ekipler, belirli bir otomobilde uyuşturucu madde olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Araç durduruldu ve narkotik köpeği tarafından yapılan aramada, vites kutusunun yanındaki gizli bölmede 46 gram skunk esrar, 6 gram kokain ve 5 gram MDMA maddesi ele geçirildi.

Her iki olayla ilgili gözaltına alınan toplam 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı.

İHA

Bakmadan Geçme